Nystart: Din väg till förändring – kursen som tar dig dit du vill!


Sedan 2008 har jag hjälpt människor och organisationer med olika former av förändring. Många har efterfrågat en bok eller ett arbetsmaterial där kunskapen finns samlad, nu finns den äntligen i webbkursformat!


Kursen är till för dig som önskar förändra något i ditt liv, det kan gälla vilken form av förändring som helst då materialet är utformat för att stötta dig i själva förändringsprocessen. Upplägget innefattar ett självhjälpsprogram utformat i 7 olika steg där du i en e-bok får lära dig om förändring, varför vi människor gör som vi gör, motivation och uthållighet, konsten att vara där man är, att hantera ohjälpsamma tankar och göra plats för obehagliga känslor, self compassion, att omsätta ord till handling samt en påfyllnadsdel dit du kan gå tillbaka vid behov och identifiera var du fastnar och få hjälp att komma vidare. 


Med hjälp av arbetsblad till de olika stegen & mp3 filer med spåren från skivan "Konsten att vara där du är" får du sedan möjlighet att öva på dessa steg och implementera dem i ditt liv. Nedan hittar du delar av bokinnehållet:


”Anledningen till att du läser det här är att du vill göra någon form av förändring. Troligtvis har du redan försökt på egen hand men inte riktigt nått dit du vill. Min erfarenhet är att många vet vad det är de vill förändra och ungefär vad de behöver göra, men ändå inte lyckas göra det.”


”Vi har alla en tendens att vara lite väl mycket i våra huvuden, vi tänker och funderar på hur saker ska gå, vad vi behöver göra sen eller vad som hände för x antal veckor, månader eller år sedan och det här gör att vi lätt blir som en upp och ner vänd triangel som balanserar på spetsen.”


”Det här är ett exempel på hur annorlunda upplevelsen kan bli om man är i kontakt med värdet i det man gör istället för prestation, borde och måste. Vi är idag ofta så fokuserade på att prestera att till och med hämta barnen på dagis kan hamna på ”måste listan” och bli ännu en börda och ett krav återföljt av ett gnagande samvete. Samtidigt som ju de allra flesta VILL hämta sina barn och spendera tid med dem.”


”Där kan du leva ett liv med basen på triangeln nedåt. Med störst tillgång till alla dina resurser. Det ger största möjliga balans, styrka, flexibilitet och uthållighet - både mentalt och fysiskt. Därifrån kan du leva i nära kontakt med dina värdegrunder som fyller livet med just liv, mening och vitalitet!”


Webbkursen finns nu äntligen att köpa, dessutom med introduktionserbjudandet 30% rabatt och du får då hela kursen, som vanligtvis kostar 950 kronor, för endast 665 kronor! Du kommer senare ha möjlighet att köpa till föreläsningar kopplade till de olika stegen samt boka stödsamtal via skype eller telefonen vid behov.

Än så länge har vi inte vår webbshop igång, därför skickas produkten manuellt till din e-postadress. Skicka ett PM till oss på Livspraktikens facebooksida eller klicka här för att fylla i formulär för beställning av kursmaterial eller för att få mer information.

Let`s do this!<3 Cecilia