Företag

Fokuserad & effektiv på arbetsplatsen

Att fokus och effektivitet på jobbet enbart skulle ha med elitidrott att göra kunde inte vara mer fel. Däremot skulle de metoder som används för att hjälpa elitidottare att prestera bättre även kunna hjälpa din personal att bli mer fokuserad och effektiv på arbetsplatsen och göra det lättare för dem att fatta snabba och viktiga beslut!

Det är lätt att förstå att en hockeyspelare påverkas negativt under match av grubblerier på varför det gick så dåligt på träningen sist och vad ledningen ska tänka om kvällens matchprestation hamnar på samma låga nivå. Personen behöver på ett strukturerat sätt titta på sin prestation för att kunna se vad som behöver ändras och sedan kunna släppa det inför match för att kunna ”vara där” när nästa målchans ges.

Livspraktiken ger din personal verktyg så att de påverkas mindre av tankar och känslor som hindrar dem på arbetsplatsen. På så sätt kan de använda sina resurser på ett mer funktionellt och effektivt sätt.

Genom föreläsningar och workshops kan Livspraktiken skräddarsy utbildningspaket för din personalgrupp som innefattar hur man hanterar tankar och känslor mer effektivt. Hur man kan träna sig i att ”vara där” så att man blir effektiv på jobbet, men också utanför arbetet så att man kan ladda batterierna på fritiden och därmed orka mer. Deltagarna får också hjälp att hitta den inre motivation och drivkraft de behöver för att prestera bra.

 

Mental träning är alltså inte bara för hockeyspelare utan är en väl värd investering även för din personal!

 

Vi arbetar med funktion och kvalitet

Ökar individens kompetens för ett mer välfungerande liv

Utbildar och handleder vårdgivare för ett mer funktionellt vårdmöte

Inspirerar till eget ansvar för hälsa och välmående

Ger möjlighet till mer medvetna val

Vår insida, andras utsida

"Each of us compare our inside to others´outside, and our picture of the human condition is ever distorted as a result"